Andra Läkemedel Mot Erektil Dysfunktion

Show all products

Vidalista™ 20 mg köpa i Sverige OnlineTadalafil 20 mg

Vidalista™ 20 mg är en impotensmedicin som innehåller Tadalafil, den vanligast föreskrivna aktiva komponenten av läkemedel för behandling av Erektil Dysfunktion idag. Vidalista™ tillverkas av Centurion Laboratories, ett läkemedelsföretag med huvudkontor i Gujarat, Indien, som uppfyller alla cGMP-regler och producerar det presenterade läkemedlet.

Letar du efter en säker och effektiv lösning för Erektil Dysfunktion?

Därför är Vidalista™ 20 mg en möjlighet att studera. Läkemedlet Vidalista™ 20 mg, tillgängligt för snabbt köp i vårt onlineapotek Kamagra-svenska.com , kan bota dina problem och återställa ditt sexliv till sin tidigare ära.

Recension av Vidalista™ 20 mg

Vad är Vidalista™ 20 mg?

Vidalista™ 20 mg är ett kraftfullt läkemedel som används för att behandla ett vanligt problem med erektil dysfunktion hos män. Detta läkemedel finns också i olika doser och former och tillverkas av Centurion Laboratories Pvt Ltd. Den aktiva ingrediensen i Vidalista™ 20 mg är Tadalafil, som tillhör en typ av läkemedel som kallas en PDE5-hämmare.

Hur fungerar Vidalista™ 20 mg?

När en man upplever sexuell stimulering är enzymet fosfodiesteras typ 5 (PDE5) ansvarig för att bryta ner en kemikalie som kallas cykliskt guanosinmonofosfat (cGMP), vilket hjälper till att slappna av blodkärlen i penis och ökar blodflödet. Detta leder till erektion.

Vidalista™ 20 mg verkar genom att hämma aktiviteten hos PDE5, vilket gör att cGMP kan ackumuleras och förbättra blodflödet till penis, vilket leder till en fastare och längre erektion. Detta läkemedel påverkar direkt enzymet i penis, vilket gör det till en mycket effektiv behandling för män med erektil dysfunktion.

Vidalista™ 20 mg är ett säkert läkemedel?

I allmänhet är Vidalista™ 20 mg ett säkert och pålitligt läkemedel som kan bidra till att förbättra sexuell aktivitet och återställa självförtroendet hos män som lider av erektil dysfunktion.

Hur tar jag Vidalista™ 20 mg?

Vidalista™ 20 mg tas vanligtvis som en oral dos i mängden av en tablett, tvättas med vatten. Patienten ska inte krossa, tugga eller bryta tabletten. För att uppnå önskat resultat rekommenderas att du tar en potensförstärkare före måltider eller på tom mage. Om du ska ta Vidalista, bör du undvika att dricka alkohol eller grapefruktjuice. Patienten kan använda Tadalafil Vidalista™ 20 mg tabletter 30 minuter före samlag, eftersom deras effekt varar cirka 36 timmar.

Läkemedlet ska dock endast tas i enlighet med doseringsanvisningarna, instruktionerna, försiktighetsåtgärderna och varningarna från läkaren.

Vad är doserna av Vidalista™?

Medan märkesvaror Cialis endast finns i en dos av 20 mg tadalafil per tablett, är Vidalista™ tillgängligt i doser på 40 och 60 mg, vilka båda är indicerade för behandling av svår erektil dysfunktion. Patienter med mild till svår erektil dysfunktion, liksom de som tar läkemedlet för första gången, rekommenderas att börja behandlingen med 10 eller 20 mg tabletter, vilket är tillräckligt för de flesta.

I vilka doseringsformer är Vidalista™?

Vidalista™ erbjuds i tre doseringsformer, inklusive tabletter, sublinguala tabletter och tuggtabletter.

 • Runda eller droppformade gula tabletter.
 • Vidalista tuggtablett, marknadsförd som Vidalista™ CT, och den sublinguala formen av Vidalista™, marknadsförd som Vidalista™ Professional, ger större spontanitet i sängen, eftersom de kan tas utan vatten och de börjar agera snabbare än vanliga tabletter. Vidalista™ CT och Vidalista™ Professional finns endast i 20 mg Dosering.
 • Super Vidalista™ är en annan typ av Vidalista™ som finns i vårt onlineapotek. En tablett av detta läkemedel innehåller 20 mg tadalafil och 60 mg dapoxetin. Det används för att behandla både erektil dysfunktion och för tidig utlösning när de uppstår tillsammans.

Interaktioner Vidalista™ 20 mg med andra läkemedel

Om du tar någon växtbaserad, OTC eller någon annan form av läkemedel för att behandla ditt befintliga hälsotillstånd eller för andra ändamål, låt din läkare veta om dem. Kontrollera om alla möjliga läkemedelsinteraktioner med din läkare. Vidalista™ 20 mg kan interagera med vissa läkemedel som kan påverka hur det fungerar.

 • Nitrater såsom – Nitroglycerin, amylnitrit, butylnitrit, isosorbidmononitrat.
 • Alfa-blockerare som Tamsulosin, Prazosin, Alfuzosin, Terazosin, Doxazosin.
 • Läkemedel som administreras för HIV-behandling – Ritonavir, Lopinavir, Ritonavir
 • Svampdödande läkemedel-itrakonazol eller ketokonazol
 • Antibiotika – Rifampin, Erytromycin, Klaritromycin, Telitromycin.
 • Andra ED-behandlingsläkemedel – Sildenafil, vardenafil.
 • Andra läkemedel mot pulmonell arteriell hypertoni såsom Riociguat.
 • Läkemedel som används för magsyra – Magnesium eller aluminiumhydroxid.
 • Epilepsibehandling droger – fenytoin, fenobarbital, karbamazepin.

Hur upplever du den fulla effekten av Vidalista™ 20 mg?

 • Det finns många saker som bidrar till en erektion i bakgrunden. En av dem är ett psykologiskt tillstånd. För att uppleva den fulla potentialen hos Vidalista™ 20 mg måste du bli av med stress och fokusera på sexuell upphetsning.
 • Vidalista™ 20 mg räcker för mer än 36 långa timmar, vilket ger dig mer än tillräckligt med tid.
 • Vidalista™ 20 mg är inte ett sexuellt stimulansmedel, så det fungerar bara när du väcks. Om du tolererar latens väl kan du dra nytta av dess effektivitet.
 • Detta är mest effektivt när du har gott humör och god mat. Vidalista™ 20 mg påverkas oftast inte av livsmedelsinnehållet i blodet; dess effektivitet minskar dock något när man konsumerar vissa livsmedel, såsom alkohol, kaffe, ost etc.

Var Kan jag köpa en Vidalista™ 20 mg i Sverige?

För närvarande kan du köpa Vidalista™ 20 mg online i Sverige utan recept. Vidalista™ 20 mg säljs dock inte i stationära apotek. Du kan köpa Vidalista™ i en dos av 20 mg endast genom att beställa det från ett onlineapotek https://kamagra-svenska.com.

Men för konsumenterna är det här alternativet att köpa Vidalista™ 20 mg bekvämt och lönsamt – trots allt kan du beställa drogen när som helst på dagen, utan att gå hem, med konfidentialitet och till ett överkomligt pris. Det överkomliga priset på läkemedlet beror på de lägre kostnaderna för onlineapotek jämfört med stationära apotekskedjor

Vilka är biverkningarna av Vidalista™ 20 mg?

Biverkningar av Tadalafil Vidalista™ 20 mg förekommer sällan och försvinner oftare på egen hand. Om de kvarstår i 48 timmar eller mer, kontakta din läkare.

 • Allergisk
 • Blodspolningar i huvudet, cephalgia
 • Nästäppa
 • Dåsighet och asteni
 • Brott mot färgvision (skillnader mellan blått och grönt)
 • Förändring i synskärpa
 • Myalgi, ossalgi och artralgi
 • Dyspepsi

Vilka faktorer påverkar den nödvändiga dosen av Vidalista™ 20 mg?

Din läkare kommer att ge dig råd om den optimala dosen baserat på ditt fysiska tillstånd och svårighetsgraden av din Erektil Dysfunktion. Han bör informeras om din medicinska historia och tidpunkten för att ta den aktuella medicinen. Du bör öppet förklara allt för din läkare.

Det är så din ärlighet och tydlighet bestämmer dosen.

Jag berättar allt om den tidigare användningen av Vidalista™ 20 mg och doseringen.

Om du tar Vidalista™ 20 mg för första gången kommer din läkare att ordinera en dos med en minsta koncentration, det vill säga Vidalista™ 20 mg eller Vidalista™ 40 mg. Om du redan tar läkemedlet och den aktuella dosen inte ger de önskade resultaten kan din läkare öka dosen eller styrkan av läkemedlet.

Fortsätter att prata öppet om befintliga läkemedel

Berätta för din läkare om de aktuella medicinerna du tar och fråga om interaktionen mellan läkemedlet Vidalista™ 20 mg med dem. Detta ger honom en uppfattning om den exakta dosen du ska ta.

Var självklar i din förmåga till tolerans

Oavsett om du är nybörjare eller redan tar drogen, förblir transparent om tolerans och identifierar de minsta biverkningarna, kommer din läkare att få kort information om hur din kropp reagerar på läkemedlet. Om dosen orsakar en reaktion eller inte har någon effekt, kommer din läkare att välja den perfekta dosen för dig.

Var öppen för att avslöja din sexuella frekvens

Din sexuella frekvens är den ultimata dosen av den avgörande faktorn. Baserat på antalet gånger du har sex kommer din läkare att föreslå tid och dos. Om du är sexuellt aktiv kommer han sannolikt att förskriva dig en dos Vidalista™ 20 mg eller Vidalista™ 60 mg.